Cashback brengt BaByliss terug bij Perfect Groep!

Cashback brengt BaByliss terug bij Perfect Groep!

BaByliss kiest met Perfect Groep, voor wel een héél ervaren leverancier in cashback acties. Het bedrijf, bekend van de diverse hairstyling apparaten, als föhns, baardtrimmers en tondeuses, is een ‘oude bekende’ van ons. Zo voerden wij jaren geleden al ‘geld-terug-geef-acties’ voor ze uit. Couponnetjes voorzien van adresgegevens en een rekeningnummer werden door ons verwerkt waarna we een deel van het aankoopbedrag aan de koper terugstortten. Cashback acties; nog steeds een zeer succesvolle en vaak gebruikte marketingtool.

Terug van weggeweest
Destijds werd door BaByliss besloten de taken meer te centraliseren en hebben we helaas afscheid van elkaar moeten nemen. Maar gelukkig hebben ze ons nu weer gevonden! Perfect’s naam werd genoemd tijdens het wekelijks overleg. De Managing Director liet weten erg tevreden te zijn over onze service en dat hij wel graag weer met ons verder wilde. Een mooier compliment kan je niet krijgen!

Waarna onze (nieuwe) contactpersoon cashback ‘googelde’ en zo op onze Wicky-case terecht kwam. Dit resulteerde in een hernieuwde samenwerking.

Opdracht
Ontwikkel op korte termijn een online cashback actie inclusief responsafwikkeling. Concreet betekende dit:

  • Het ontwerpen van twee webformulieren;
  • Het ontwikkelen van een controlescherm voor digitale check op de gegevensinvoer (inclusief controleren van de aankoop bon);
  • Het inrichten van een database met persoonlijke gegevens van de respondenten;
  • Het maken van een .xml-bestand voor automatische uitbetaling (cashback actie) via de bank van BaByliss.

 

En verder…
BaByliss is tevreden over het resultaat dat we op zo’n korte termijn hebben weten neer te zetten. Wanneer je al eerder met dit bijltje hebt gehakt, is het natuurlijk makkelijk snel schakelen. Dan heb je al een streepje voor. Wij zijn blij dat we zo’n mooie klant(naam) hebben weten terug te winnen. Er is inmiddels een nieuwe aanvraag gedaan en we hopen dat er nog vele cashback acties zullen volgen. We hebben alle vertrouwen in de toekomst en aan de ervaring zal het niet liggen…

Recent Posts

Leave a Comment

 

Start typing and press Enter to search