Hoe kan ik bestanden aanleveren?

Aanlevering

Voor onze diensten gebruiken we vaak grote klantbestanden. Hier krijgen wij regelmatig vragen over. We hebben de aanlevermogelijkheden voor je uitgeschreven, zodat je snel aan de slag kunt.

PerfectBOX

Wil je een groot bestand versturen? Dan is SFTP de meest voor de hand liggende manier. SFTP staat voor ‘Secure File Transfer Protocol’. Met SFTP kun je bestanden uploaden naar onze servers. Om de overdacht van de bestanden onderweg te versleutelen, wordt een beveiligingscertificaat gebruikt. Dat maakt de overdracht Secure. Omdat het gebruik van SFTP technische kennis vereist, hebben wij PerfectBOX ontwikkeld. Dit zorgt voor een gebruikersvriendelijke interface, waarmee je bestanden kunt uitwisselen met onze server. Wij zorgen op de achtergrond voor de beveiliging.

Wil  je hier gebruik  van maken, neem dan contact op met je accountmanager.

E-mail

E-mail programma’s zijn eigenlijk alleen bedoeld om tekstberichten mee te verzenden, en zijn daarom vaak gelimiteerd tot een behaalde grootte. Hoeveel je naar een ontvanger kan versturen is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de grootte van de mailbox, de gebruikte mailservers, de provider en het internetverkeer op het moment van de verzending.

Er zijn veel partijen betrokken bij het verwerken van de e-mails. Om beveiliging van de inhoud van de bestanden in een e-mail te waarborgen, raden wij het gebruik hiervan dan ook af.

Start typing and press Enter to search