marketing creatie en productie

Webshop 

Wij helpen jou en je webshop niet alleen met het opslaan, verpakken en verzenden (fulfilment) van artikelen. Ook kunnen we zorgen voor het bouwen en onderhouden van je webshop. Door middel van e-commerce helpen we je de verkoop te verbeteren.
Webshop ontwerpen & bouwen


Een goede webshop begint bij doordacht design en robuuste technische uitvoering. Het brengt de bezoeker snel bij wat hij zoekt, gericht op conversie en eventuele koop. De koop moet dan natuurlijk veilig, makkelijk en snel kunnen. Hiervoor en voor meer van dit soort zaken hebben wij de oplossing.

 

Ontdek meer

 

 

 

  

Webshop fulfilment


Iedere bestelling kunnen we inpakken, afrekenen en op een zo voordelig mogelijke manier versturen. Mocht een artikel retour komen dan nemen wij het in ontvangst, debiteren de factuur en voegen het artikel weer toe aan je voorraad.

 

 

Ontdek meer

 

 

 

 
E-commerce; traffic & conversie


Hoe krijg je klanten naar je webshop? Door hoog te scoren in google, te adverteren op social media of bijvoorbeeld gerichte aanbiedingen via (e-)mail te doen. Wij helpen je daar graag bij. Maar het creƫren van traffic naar je webshop is niet het enige dat telt. Ook het meten van het moment van klantcontact tot aan conversie kan veel zeggen. Zo kunnen we door het gebruik van data ook jouw webshop verkopen verbeteren.

 

Ontdek meer

 

 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina