CRM

Je wilt jouw klantrelaties optimaal van dienst zijn. Dan wil je als organisatie ook alle mogelijkheden kunnen benutten. Een goed CRM systeem biedt de oplossing. Perfect Groep heeft een eigen CRM systeem ontwikkeld dat niet alleen gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar is maar ook werkt vanuit één centrale database. PerfectBase biedt relatiebeheer in een stabiele omgeving. Ons CRM systeem is webbased waardoor je overal en altijd toegang hebt tot je data. Wij zien een bestaande relatie niet alleen als abonnee, lid of donateur maar ook als prospect met verschillende interesse gebieden. Dit biedt ons nieuwe mogelijkheden om extra omzet te behalen. Ons CRM systeem is optimaal beveiligd en helpt je om meer uit je klantrelaties te halen. We blijven rekening houden met speciale klantgroepen zoals abonnees, donateurs en leden.

Wil je meer weten over CRM?

Wil je meer weten? Maak nu vrijblijvend een afspraak met:

  • Perfect Contact
    Perfect Contact010-2452000

Persoonlijke inlog

Met je persoonlijke inlog zijn alle gegevens realtime en altijd online beschikbaar en veiligheid gewaarborgd.

PerfectBase

Ontwikkeld door Perfect groep. Gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar.

Klantgroepen

We houden rekening met speciale klantgroepen zoals abonnees, donateurs en leden.

Wil je meer informatie?

Case:

De Robeco SummerNights – Eventmanagement pur sang

De periodes vlak voor en na de zomer zijn dé tijd voor verschillende events; van kleine seminars en workshops tot grote festivals. Zo organiseert Perfect Groep al jaren de Robeco SummerNights (voorheen Robeco Zomerconcerten). Hoe we dat organiseren? Perfect Groep heeft voor Robeco een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, waarbij de database dient als basis voor alle marketing rond events.

Bij het opzetten van het event ‘Robeco SummerNights’ is gebruik gemaakt van verschillende media, zoals een landingspagina, e-mail- en een sms-campagne. Verschillende direct marketingkanalen zijn ingezet om het event onder de aandacht te brengen bij meer dan 20.000 klanten. Al met al een zeer goede ervaring en goed resultaat!

Start typing and press Enter to search