Ook wij ‘omarmen’ Dirk Kuyt en zijn Foundation

Ook wij ‘omarmen’ Dirk Kuyt en zijn Foundation

Ook wij ‘omarmen’ Dirk Kuyt en zijn Foundation

 Zondag 27 mei was het dan zo ver en nam Dirk Kuyt als voetballer afscheid in De Kuip. Dat Dirk zeer geliefd is, bleek wel uit het scala aan (oud) profs dat acte de présence gaf op zijn Testimonial. Met een groots eerbetoon komt er een einde aan zijn actieve voetbalcarrière. Maar gelukkig blijft hij op verschillende fronten actief. Zo zet hij zich middels zijn ‘Dirk Kuyt Foundation’ in voor sporters met een beperking.

Tijdens zijn afscheid vroeg hij aandacht voor deze Foundation. En roept hij met een speciale actie iedereen op om voor € 1,- per maand donateur te worden, onder het motto ‘Geef Dirk een mooi afscheidscadeau …en omarm zijn Foundation’. Dit idee omarmen wij natuurlijk ook! Niet alleen als Partner van de Dirk Kuyt Foundation maar ook ‘achter de schermen’ werken wij mee.

Zo ontwikkelde Perfect Groep een donateursdatabase gekoppeld aan de website van de ‘Dirk Kuyt Foundation’ en een donatieformulier. Speciaal voor zijn Testimonial is er nu ook een aanmeldingsformulier gemaakt voor een maandelijks donatie van slechts € 1,00 per maand. Donateurs worden geregistreerd in de door de Perfect Groep ontwikkelde applicatie PerfectBase, een CRM-applicatie die inmiddels steeds vaker wordt ‘ontdekt’ door uitgeverijen, verenigingen met ledenadministraties en fondsenwervers. Of het nu gaat om sponsoren, de supportersvereniging of Business Club van Feyenoord, ieder die voor € 1,- donateur wordt, en zo de Foundation een warm hart toedraagt, is te onderscheiden. Goed om te weten dat de gegevens die worden vastgelegd in PerfectBase kunnen worden ingezet voor diverse marketingcampagnes en vervolgacties.

Recent Posts

Leave a Comment

 

Start typing and press Enter to search