Stageplaats; digitale communicatietijger gezocht!

Stageplaats; digitale communicatietijger gezocht!

Stageplaats Perfect Groep Media & Marketing Support
Voor onze eigen Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een stagiair die zijn/haar kennis in praktijk wil brengen en zo ‘al doende’ meer wil leren! Het gaat om een meewerkstage van minimaal 3 maanden met stagevergoeding. Je houdt je o.a. bezig met content en social media. Heb je gevoel voor taal en is communiceren je passie? Dan zoeken we jou!

Hoe ziet je stage eruit?
Op ons kantoor in Schiedam kom je te werken in een klein informeel team. Jouw dag zal met name bestaan uit het verzorgen van de online redactie voor onze social mediakanalen (Facebook, Twitter & LinkedIn). Verder onderhoud en optimaliseer je de (huidige) content van onze website. Je interviewt onze accountmanagers en/of klanten over interessante opdrachten of ontwikkelingen om deze vervolgens uit te werken naar aansprekende nieuwsbrief-, blog-, case-, en/of white paper artikelen. Als concrete opdracht vragen we je een content base te ontwikkelen waaruit verschillende disciplines kunnen putten. Ook het bijhouden en analyseren van website & social media rapportages en het signaleren van eventuele verbeterpunten hoort erbij. Dit alles altijd in nauwe samenwerking met de afdelingen Sales Support en/of Marketing & Communicatie).

Profiel

  • Je bent leergierig en resultaatgericht
  • Je bent bekend met social media;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (goed in ‘d- en t-tjes’);
  • Je bent creatief, kunt leuk schrijven en bent bekend met SEO;
  • Je bent ambitieus, analytisch, ondernemend en zelfstandig;
  • Kennis van WordPress en Power Point is een pré.

Wij bieden

  • Een inspirerende stageplek in een hecht en informeel team op een gezellig kantoor in Schiedam (metrostation Vijfsluizen op loopafstand);
  • Veel vrijheid en daarmee ook verantwoordelijkheid om de functie invulling te geven;
  • Voldoende begeleiding;
  • Marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast? Mail Winny van Ast met je motivatie en vergeet daarbij niet je opleiding en richting te vermelden. Wil je meer informatie dan kan je bellen met: 010 245 2000 en vragen naar Wim van Merkensteijn.

Perfect Groep Media & Marketing Support
We zijn een gedegen partner in de veranderende wereld van digitalisering en multimediale marketing. Klanten kunnen bij ons terecht voor resultaatgericht (persoonlijk) klantcontact. We werken op verschillende gebieden zoals: database management, digitaal drukwerk, print, het verpakken en verzenden van mail. Verder verrichten we diverse e-diensten zoals het opzetten van webshops en webbased responsverwerking. Perfect Groep adviseert, ondersteunt en realiseert; waarbij maatwerkoplossingen steeds ons uitgangspunt zijn. Kortom, we zijn een fullservice-bedrijf op het gebied van multimediale marketing.

 

Recent Posts

Leave a Comment

 

Start typing and press Enter to search