marketing creatie en productie

CASE Marketing automation voor Rode Kruis

Gratis werkboek 'testament goed geregeld'.Marketing automation voor Rode Kruis
Gratis werkboek 'testament goed geregeld'.


Data-entry + Print & Mail


Het Rode Kruis zocht een betrouwbare partner om te helpen bij de uitvoering van het project nalatenschappen. Zo biedt de hulporganisatie iedereen die dit wil een gratis werkboek aan. Het boek is een (vijf) stappenplan om een testament op te stellen, met de passende titel (werkboek) 'in  5 stappen uw testament goed geregeld'. Je kunt het aanvragen via de website van het Nederlandse Rode Kruis en door een aanvraagcoupon in te vullen en per post op te sturen. De coupons zijn te vinden in verschillende bladen.


Marketing automation


Wil je het werkboek ontvangen dan vul je een coupon in en stuur je deze naar een antwoordnummer. Vervolgens verzorgt Perfect Groep de data-entry van de ingevulde gegevens. Dit doen we niet zo maar, maar in een speciaal voor het Rode Kruis gebouwde omgeving.  Eén keer per week wordt het bestand teruggekoppeld naar het Rode Kruis. Want, naast de ingevulde coupons, zijn er ook nog de digitale aanvragen via de website van het Rode Kruis en hebben we te maken met aanvullingen op het '5 stappen werkboek'. Deze verschillende adres-stromen worden door ons samengevoegd tot één bestand. Vervolgens printen wij de gepersonaliseerde brieven om er daarna voor te zorgen dat ook alles wordt verpakt en met het werkboek wordt verstuurd.

Een mooie opdracht omdat de boeken wekelijks worden verstuurd. Naast de werkboeken verzorgen we ook andere mailingen voor het Rode Kruis. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de verzending van Jaarverslagen en donateursmagazines.


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina