marketing creatie en productie

Diensten 

Perfect Groep, jouw partner voor tevreden klanten. Wij weten uit ervaring dat tevreden klanten meer opleveren. Daarnaast weten we hoe we jouw service moeten organiseren, automatiseren en uitvoeren om dit doel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken, afleveren en factureren van bestellingen en de afwikkeling van retour gekomen stukken. Maar ook het klantvriendelijk uitnodigen, welkom heten en bedanken van je klanten, voor een bezoek aan jouw evenement, hoort hier bijvoorbeeld bij. Wij helpen je bij een gepersonaliseerde en service gerichte aanpak van ieder klantcontact.

 

 


Webshop


Een webshop is meer dan alleen het opslaan, verpakken en verzenden (fulfilment) van artikelen. De bouw, hoe je een webshop inricht, en het onderhoud zijn van groot belang voor je verkopen. Doe je dit goed dan heb je als het ware de helft al gewonnen. Door middel van de juiste e-commerce, helpen we jou je verkoop te verbeteren.

Ontdek meer

 

 

 

 


Print & Mail


Print & Mail kent voor ons geen geheimen. Of het nu gaat om het opmaken en personaliseren van een e-mailing, of  het printen, couverteren en versturen van direct mail, het is ons 'om het even'. Wij organiseren alles vanuit één centrale database. Verzending per post of digitaal, wij vinden samen met jouw de beste oplossing.

Ontdek meer

 

 

 

 


Marketing Automation


Marketing automation betekent bij ons dat jouw boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal bij de juiste klant komt. We regiseren samen de hele klantreis. Dit gaat via de klantflow, langs touchpoints als e-mail, SMS, website, direct mail en accountmanager. En dit alles gebeurt vanuit één centrale database.

Ontdek meer

 

 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina