marketing creatie en productie

CASE Meer kerstpakketten door Corona

Veel geadresseerde kerstpakketten het afgelopen jaar...


Meer kerstpakketten door Corona
Veel geadresseerde kerstpakketten het afgelopen jaar...

Kerstpakketten persoonlijk overhandigen bleek ook dit jaar door Corona vaak lastig. Toch willen bedrijven hun medewerkers en goede relaties graag bedanken voor hun inzet en samenwerking. En een kerstpakket of eindejaarsgeschenk wordt natuurlijk door iedereen gewaardeerd. Gelukkig wist men ons ook dit jaar weer voor hulp te vinden.

 

 De opdracht was simpel, de tijdgebondenheid iets lastiger. 


Het spreekt voor zich dat iedereen zijn kerstpakket graag vlak voor kerst geleverd wil zien. Dat zorgt elk jaar weer voor een gezellige drukte. En wanneer de rust dan is weergekeerd, is het fijn te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Zo ook volgens Label2love, de webshop voor unieke woonaccessoires en lifestyle producten.

 

 

‘Simpel’ maatwerk


Standaardrelatiepakketten bestaande uit drie varianten, die niet alleen qua inhoud maar ook in formaat  verschilden. Kerstborrels en persoonlijke overhandiging waren door Corona niet mogelijk dus ging een deel van de kerstpakketten naar huisadressen. Deze pakketten werden allemaal geadresseerd verzonden.  Het overige deel werd op vastgestelde data, bij verschillende afnemers van Label2love, in partijen afgeleverd. Dit konden tientallen stuks, maar ook hele pallets vol met pakketten zijn. Label2love leverde de inhoud van het pakket en de adressenbestanden van haar relaties. Wij zorgden voor opslag en maakten met de adressenbestanden de verzendetiketten aan. Vervolgens werden deze etiketten gesorteerd naar het type pakket wat de ontvanger moest krijgen. In elk pakket werd een persoonlijke boodschap bijgesloten en gingen er vele pakketten naar verschillende vervoerders.

 

 


Continuing story


Toen we Yvette Klein, eigenaresse van Label2love, vroegen naar de reden waarom zij ook afgelopen jaar weer voor Perfect Groep had gekozen, gaf zij als antwoord: ‘Omdat we heel veel goede reacties hebben gehad op de levering van de kerstpakketten van het jaar hiervoor (2020). Met name uit een bepaalde hoek. Daarvoor zijn destijds een groot aantal individuele pakketten door heel Nederland bezorgd, op tijd en zonder problemen als schade etc. Ook was het fijn om de pakketten tijdelijk bij jullie op te kunnen slaan in het magazijn. En de eerste meeting ten aanzien van de kerstpakketten voor komend jaar is alweer achter de rug…

 

 

 

Label2love – luxury interior & more


Label2love is dé plek waar je elk seizoen zeer speciale musthaves kunt vinden. Eigenaresse Yvette Klein is altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste merken op het gebied van woonaccessoires en trends en deelt dit graag met haar omgeving. Zo is uiteindelijk ook de online webshop ontstaan. Items die het hart van iedere lifestyle liefhebber sneller doen kloppen. Alleen al omdat je ze niet overal kunt kopen en niet iedereen ze in huis heeft. Je vindt er vintage chique decoratie als sfeervolle geurkaarsen, windlichten en cosy plaids maar bijvoorbeeld ook placemats, olijfhouten kaasplanken, unieke shoppers, etnic manden en andere unieke items uit Afrika.

 

 
Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina