marketing creatie en productie

CASE Succesvolle webshop met student die postzegeltjes plakt...

Fulfilment uitbesteden al snel rendabel...


Succesvolle webshop met student die postzegeltjes plakt...
Fulfilment uitbesteden al snel rendabel...

 

Help, mijn webshop is een succes! Kan ik de druk(te) nog wel aan? Dit overkwam recent een van onze nieuwe klanten. ‘Ons online boekwinkeltje neemt hard aan populariteit toe’, aldus onze nieuwe klant Society 4.0. ‘Nu vroegen we ons af of jullie iets voor ons kunnen betekenen? Een student plakt momenteel de postzegeltjes en gaat regelmatig met pakketjes naar de post. Onze huidige webshop is verouderd, die functioneert niet optimaal en de klantenservice doen we nog steeds zelf en dat is best tijdrovend wanneer bestellingen niet automatisch worden bevestigd. Ook facturen worden apart verzonden en we hebben geen track en trace.’

Helaas merken we dat veel succesvolle webshopeigenaren twijfelen wanneer het om uitbesteden van fulfilmentwerkzaamheden gaat. En dat is niet nodig, ook niet wanneer het om een kleinere webshop gaat. Je leest hier waarom.


Webshop-afhandeling via ‘Perfect’ platform en online dashboard


E-commerce en online verkoop blijven groeien en ook de vraag naar uitgebreidere e-diensten blijft stijgen. Daarom ontwikkelde Perfect Groep een geavanceerd online platform voor onze webshop-relaties. Dit platform biedt je via een online dashboard toegang tot de actuele status van je webshop. Zo kan je real time volgen hoe het met de verwerkte bestellingen staat. Staan de zendingen in ons platform op verzonden dan zijn ze automatisch traceerbaar. Binnenlandse zendingen via DHL en zendingen wereldwijd via TNT/Fedex. Handig wanneer een enthousiaste klant wil weten hoe lang hij nog moet wachten.

Mooi is ook dat de geschiedenis van een zending altijd wordt bewaard en dus geraadpleegd kan worden.

 

Voordelen voor Society 4.0


Society 4.0 beschikt over een wereldwijde klantenkring. Het is dan fijn wanneer zij direct de actuele status van een (buitenlandse) zending kunnen zien. En hun enthousiaste klant via het bericht van TNT/Fedex kan vertellen wat de status van verzenden is. Ook onze wijze van het verwerken van bestellingen is een pré. Wij werken bijvoorbeeld niet met batches maar alle bestellingen worden gelijk verwerkt en ook meteen verzonden. 'Met de hulp van Perfect Groep kan Society 4.0 hun klanten een betere en betrouwbare service leveren', aldus Society 4.0.

  

Meer voordelen van het platform van Perfect Groep:  • Zo kunnen er meerdere vervoerders worden aangesloten;

  • Komt de bevestigingsmail uit de eigen webshop, niet uit ons platform, dus met de eigen ‘look and feel’ van jou als klant;

  • Altijd real time voorraad. Nieuwe artikelen die in de webshop worden geplaatst staan ook direct in het platform;

  • Het platform maakt, wanneer nodig, gelijk een invoice aan voor zendingen buiten de EU (voor de douane);

  • Op het moment dat de bestelling is verwerkt, wordt deze ook in de webshop op afgehandeld gezet. Zo ziet de webshophouder gelijk zijn status van bestellingen worden aangepast in zijn shop.


Los van dit alles, profiteer je ook nog eens van onze gunstige portotarieven.
Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina