marketing creatie en productie

CASE Fulfilment van merchandise & Webshop ontwikkeling

Fulfilment 'fan-artikelen' uit nieuw ontwikkelde webshop Apenshot


Fulfilment van merchandise & Webshop ontwikkeling
Fulfilment 'fan-artikelen' uit nieuw ontwikkelde webshop Apenshot 

Apentrots op Apenshot(s)!


Ontwikkeling van de nieuwe webshop met merchandise van Apenshot, Perfect Groep doet het, Iets waar we ‘apentrots’ op zijn. Apenshot is dat gekke partyshot-merk met de smaakvolle mix van drop & banaan. Perfect ontwikkelde de webshopfunctie aan hun bestaande website én doet het fulfilment van de trendy merchandise.
Merchandise, trendy hoodie met apenshot-logoWebshop ontwikkeling Apenshot


De doelgroep voor deze webshop is jong en dynamisch. Jonge mensen houden van simplicity, geen poespas! De simplicity vind je terug in de uitstraling van de Apenshot-website, iets dat ook moest terugkomen in de webshop. Dus geen overbodige informatie en/of nutteloze functies op de nieuwe (webshop)pagina. Alles is perfect geïntegreerd in de bestaande huisstijl, met dezelfde ‘look and feel’ van het merk. Het aankoopproces -de webshoppagina waar de deal wordt gesloten- is zo basic mogelijk gehouden. Wel snel en sprankelend, passend bij de dynamische doelgroep.Merchandise vissershoedjeWebshop ontwikkeling via Perfect Groep, waarom?


Omdat we niet alleen ervaring hebben met de ontwikkeling van webshops, maar ook bekend zijn met het fulfilment van soortgelijke merchandise. Lees de voorbeeldcases van Sonnema, Bobby’s en FEBO maar eens. Met het Perfect Fulfilment Platform (PFP) leveren we maatwerk aan webshops (ook kleinschalige). Denk bij maatwerk bijvoorbeeld aan de manieren van verpakken van de webshopartikelen. Dit kan zijn in een doos die net wat steviger is of merchandise dat een specifiek vulmateriaal vereist.


 

Apenshot hoodie met apenshot-logoMaatwerk met Perfect Fulfilment Platform (PFP)


Perfect levert maatwerk met het Perfect Fulfilment Platform. Het platform is door ons ontwikkeld op basis van ervaringen uit de branche. Handig, zo blijkt wanneer je product qua formaat of kwetsbaarheid afwijkt van het gemiddelde. Een leuke cadeauverpakking of het bijsluiten van een gimmick, sticker of samples is ook geen probleem. Wil je een persoonlijke boodschap meegeven? Ook dat kan. Want wij zijn ervan overtuigd dat het ‘handgeschreven kaartje’, of een andere ‘personal touch’ verschil maakt. Ook het gebruik van de meest gunstige vervoerstarieven is voor het Perfect Fulfilment Platform geen probleem. En aan het eind van het proces geeft het PFP precies aan 'welk artikel', 'het aantal artikelen' en 'de wijze waarop' onze medewerker iets moet verpakken. Ook ‘rolt’ het verzendetiket met de juiste vervoerder rechtstreeks uit het PFP.

 

Apenshot, trendy drankje met bananensmaak

Fulfilment uitbesteden is niet duur!


Verzendkosten zijn meestal een flinke kostenpost. Gelukkig maak je bij ons deel uit van het grote geheel. Iets dat tot flinke volumekortingen op je verzendtarieven kan leiden. Ook het gemak van -track en trace-, iets dat onnodige retouren en dus extra kosten voorkomt, en -real time- voorraadbeheer is via ons mogelijk. Wil je dat wij jouw retouren afhandelen en je klantenservice ‘bemannen’? Om zo een lonende klantendatabase (fanbase) voor je op te bouwen? We doen het graag voor je. Ook dit scheelt kosten en tijd voor je medewerkers.

 

 

Dus…, wijkt jouw webshop (artikel) af van de ‘standaard’ en beperkt dat je mogelijkheden? Dan kunnen we zeker iets voor je betekenen.
Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina