marketing creatie en productie

MarketingMarketing automation maakt van (nieuwe) klanten, terugkerende klanten. Voor ons gaat het hierbij niet om de techniek die achter het proces van automatisering zit. Het gaat om het inzetten van de klantreis voor een betere klantbeleving. Automatisering geeft je de mogelijkheid de klantreis te regisseren.

 Klantreis regisseren


De klantreis volledig regisseren, dat maakt het verschil. Wij helpen geautomatiseerd campagnes inrichten met marketing automation.  Jouw boodschap op het juiste moment, via het juiste kanaal, bij de juiste klant. Dit doen we via touchpoints als e-mail, SMS, website, direct mail en/of een accountmanager. Alles vanuit één database als één transparant en geïntegreerd proces, zodat diverse kanalen feilloos in elkaar overlopen.

 

Ontdek meer

 

 

 

 

 


Klantreis automatiseren


Als alle mogelijke routes van de klantreis in een flowchart zijn vastgelegd, is het mogelijk deze met onze software te automatiseren. Zo kunnen we niet alleen geautomatiseerd de aandacht trekken van prospects, maar ook alle vervolgstappen gemakkelijk vastleggen. Wanneer in het proces een accountmanager, call centre of winkel moet worden ingeschakeld, wordt ook deze stap geautomatiseerd.

Ontdek meer

 

 

 

 

 

 


Klantreis analyseren


De klantreis automatiseren is een begin, de klantreis optimaliseren is een uitdaging. Dit is alleen mogelijk door de juiste analyses te doen. Gaat het om een klantreis voor een campagne, of om de Liftime Time Value van klanten te verhogen? Wij helpen de resultaten te analyseren en te interpreteren. Hoe reageren klanten op een boodschap, welke segmenten kunnen we ontdekken, maar vooral, hoe kunnen we de klantreis verder optimaliseren.

 

Ontdek meer

 

 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina