marketing creatie en productie

Print & Mail 

Print & Mail kent voor ons geen geheimen. Wij zijn niet alleen thuis in het opmaken en personaliseren van e-mail, ook printen, couverteren en versturen van direct mail (fysieke post) is nog steeds ons dagelijks werk. Dit doen we allemaal vanuit een en dezelfde database. Of het nu gaat om het versturen van fysieke post of digitaal, we vinden samen met jou altijd de beste oplossing.

 
Vanuit één klantendatabase


Het optimaliseren van commerciële klantprocessen, dat is waar het om draait binnen een bedrijf. Beheer je klantdata op zo’n manier dat je de communicatie naar je relaties kunt blijven verbeteren. Zo kan ook jouw relatie een prospect worden voor het kopen van een extra product of dienst. En dat zonder dat je daarvoor verschillende databases hoeft te raadplegen. We bieden je verschillende mogelijkheden om meer uit een relatie te halen. Zie ons als je businesspartner. We helpen je graag van strategie naar executie en van probleem naar resultaat.

 

Ontdek meer

 

 

 

 

Print


Je zou het haast vergeten met alle online mogelijkheden van tegenwoordig, maar Print (Direct Mail) scoort nog altijd heel hoog. Dit komt doordat de gemiddelde aandachttijd voor Print vaak langer is dan bij online. De informatie is tastbaar, komt echt binnen en blijft daardoor beter ‘hangen’. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het mailpack goed op de ontvanger is afgestemd en altijd relevant is.

 

Ontdek meer

 

 

 

 

 

 
(E-)mail marketing


Een e-mailing is makkelijk, snel en voordelig. Samen met onze experts creëer jij de digitale content die in zijn geheel aansluit bij jouw wensen. Of het nu gaat om een digitale nieuwsbrief, een e-mailcampagne in de vorm van marketing automation, of alle communicatie omtrent bijvoorbeeld je event, voor dit alles ben je bij ons aan het juiste (e-mail)adres.


 

Ontdek meer

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina