marketing creatie en productie

E-mailEen e-mailing is makkelijk, snel en voordelig. Samen met onze experts creëer jij de digitale content die in zijn geheel aansluit bij jouw wensen. Of het nu gaat om je digitale nieuwsbrief, een hele e-mailcampagne in de vorm van marketing automation, of alle communicatie omtrent bijvoorbeeld je event, voor dit alles ben je bij ons aan het juiste (e-mail)adres.

 
Opmaak & design


De eerste indruk moet goed zijn, alleen dan zal de ontvanger verder lezen. Daarom is naast relevante informatie (de boodschap) ook de opmaak en vormgeving van je e-mail van groot belang. Het moet natuurlijk wel uitnodigen tot lezen. We zijn dan wel geen reclamebureau maar kunnen je prima adviseren en helpen je graag bij het vormgeven van je e-mailing.

 

 

  


Deliverability


De grootste zorg omtrent een e-mailing bij marketeers is deliverability. Simpel gezegd, komt mijn mail wel aan? De anti-spam regels zijn scherper geworden. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om bij de doelgroep/prospect in de mailbox te komen. De experts van Perfect Groep zijn op de hoogte van de laatste ins en outs. Wij zorgen ervoor dat jouw e-mail aankomt. Weet je trouwens dat inmiddels de meeste mails wordt gelezen op de telefoon? Daarom maakt Perfect Groep de e-mails altijd responsive. We passen hem zo aan dat hij ook op een smartphone goed leesbaar blijft.

 

 

 
Meten & verrijken


E-mailmarketing is niet alleen maar ‘voordelig’. Het effect is ook nog eens goed meetbaar. Zo weet je precies wie er op welke link geklikt heeft. Dit registreren we o.a. in onze eigen e-mailmarketing software. Een door ons ontwikkelde marketing tool, speciaal voor (digitale) campagnes. De basis is Copernica software waaraan door ons ontwikkelde intelligentie is toegevoegd. Resultaat: alles is vanuit één database aan te sturen. Een tool die analyseren en rapporteren een stuk eenvoudiger en nauwkeuriger maakt. Zo kan je het vervolg van je e-mailcampagne op basis van het klikgedrag van de ontvanger uit de vorige campagne instellen. Maandelijks versturen wij grote aantallen mails voor verschillende relaties. Deze ervaring delen we graag met jou.

 

 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina