marketing creatie en productie

Webshop fulfilmentIedere bestelling kunnen we voor je inpakken, afrekenen en op een zo voordelig mogelijke manier versturen. Mocht een artikel retour komen dan nemen wij het voor je in ontvangst, debiteren de factuur en voegen het artikel weer toe aan je voorraad.Ontvangst & opslag van goederen


Het gaat hier om goederen die binnenkomen in ons warehouse (magazijn). Deze worden door onze medewerkers ontvangen, zorgvuldig geteld en gecontroleerd op beschadigingen en daarna ingeboekt in WMS (ons warehouse management systeem). Daarna worden ze op de juiste plaats in het magazijn opgeslagen. Dit is eigenlijk altijd maatwerk. Verschillende producten vragen om verschillende opslagvoorwaarden. Zo moet de opslag van voedingsmiddelen aan andere eisen voldoen dan de opslag van kleding. De opgeslagen producten worden geregistreerd zodat jij als klant en onze medewerkers altijd inzicht in de voorraad hebben en deze is altijd up to date.

 

 

  

Orderpicken


Komt er via de webshop een order binnen dan zorgen wij voor het 'bij elkaar pakken' van de juiste producten en het (verzend)klaar maken ervan. Dit moet accuraat gebeuren omdat er soms tussen de binnenkomst van een order en de verzending maar een kort tijdsbestek zit. On time delivery is voor ons ook heel belangrijk!
Inpakken & verzenden


Is een order compleet dan wordt deze ingepakt of verpakt. Dit kan op verschillende manieren. Of het nu gaat om een simpele verzenddoos, een customized cadeauverpakking, compleet gepersonaliseerde pakketjes of gesealde pallets, wij kunnen het. Is het product eenmaal klaar voor verzending dan wordt het overgedragen aan de betreffende vervoerder. Dit kan een transportbedrijf zijn, DHL of een van de andere bekende vervoerders, waarbij gunstige tarieven altijd een belangrijk uitgangspunt zijn.

 

 

 

 
Factureren, retourneren en rapportages


Het hele webshop fulfilmentproces is terug te vinden in ons WMS (warehouse management systeem). Met overzichtelijke rapportages heb je direct inzicht in bijvoorbeeld je huidige voorraad, het aantal verzonden producten/pakketten, je retour gezonden stukken en de gemaakte kosten per order.

 

 

 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina