marketing creatie en productie

Gemeenteraadsverkiezingen Rotterdam; Perfect Groep helpt!Breng jij je stem uit in de Rotterdamse regio en zie je iemand van het stembureau je stempas checken? Dan is het naslagwerk waarin men dit doet bij Perfect Groep gemaakt.


Register Ongeldige Stempassen door Perfect Groep geprint en gebonden


Al jaren printen & binden wij namelijk de ‘Registers ongeldige stempassen’ voor de Gemeente Rotterdam. Dit zijn de boeken waarin alle ongeldige stempassen vermeld staan, zodat medewerkers van de stembureaus de geldigheid van je stempas kunnen checken. Staat het nummer erin dan is de stempas ongeldig en de reden van ongeldigheid staat erachter.

 

 

Ongeldige Stempassen


Elk stembureau heeft een register van ongeldig verklaarde stempassen (ROS). Heb je als kiezer een pas die niet geldig is dan kan je niet stemmen. Dit om te voorkomen dat kiezers vaker dan 1 x hun stem uitbrengen. Een stempas kan in verschillende gevallen ongeldig zijn. Wanneer de pas bijvoorbeeld is omgezet in een schriftelijke volmacht. Of er is een vervangende stempas uitgereikt, omdat de pas kwijt is of niet ontvangen. Mensen kunnen ook tussentijds overlijden en stempassen kunnen zijn gestolen of verkeerd zijn terechtgekomen.

 

 

Tijdsgebonden opdracht


De verkiezingen zijn maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart. Wijzigingen op de stempas konden uiterlijk tot vrijdag 11 maart 17.00 uur worden doorgegeven. Dit was de absolute deadline. Tot die tijd konden nog wijzigingen voor deze verkiezingen worden meegenomen, want hoe actueler het handboek, hoe beter. Daarom krijgen we de content altijd in de namiddag/avond en pas één dag voor de verkiezingen. Om de registers te printen, te binden en dezelfde avond nog op het distributiepunt te kunnen afleveren, werkt Perfect Groep graag een avondje (zaterdag) door. Deze keer voor de verkiezingen van de leden van de Gemeenteraad en de Wijkraden. Voor alle stemlocaties in Rotterdam zijn er ruim 650 boeken geprint & gebonden.


Dus let op! Zie je in de Rotterdamse regio iemand van het stembureau iets nakijken? Grote kans dat dit in het Register Ongeldige Stempassen is dat bij Perfect Groep is gemaakt!

Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina