marketing creatie en productie

'Kerstpakketten brengen ons in kerstsferen'
Kerstpakketten altijd een ontzettend gezellige periode


Het is november,  de feestmaand december nadert snel. Wij zijn, zoals inmiddels elk jaar, al enige tijd in kerstsferen. Het eerste verpakkingsmateriaal voor kerstpakketten komt meestal na de zomer al binnen.  Het ligt in opslag totdat de rest van het kerstpakket compleet is.


Cadeautjes inpakken, altijd leuk


Richting het einde van het jaar is het altijd heel druk bij Perfect Groep. En nu helemaal zo met de verhuizing naar Gouderak, waar we bij Mail Succes intrekken. Eindejaarsdrukte is er eigenlijk altijd wel en dat is voornamelijk een heel gezellige drukte. We krijgen dan van verschillende leveranciers heel uiteenlopende artikelen aangeleverd, waar wij dan vervolgens de kerstpakketten van samenstellen. Dat is voor ons altijd een ontzettend leuke periode, cadeautjes inpakken.


Gebonden aan regels


De kerstpakketten verpakken we uiteraard zo dat alles schadevrij bij de ontvanger terecht komt. Daarnaast moet het er natuurlijk ook altijd leuk blijven uitzien. Het is tenslotte een cadeautje dat je krijgt. We moeten daarbij wel rekening blijven houden met de regels die verzenders stellen. Gelukkig hebben we daar genoeg ervaring mee en kunnen we relaties adviseren in de beste mogelijkheden, tegen de meest gunstige tarieven. De verpakte kerstpakketten worden daarna bijvoorbeeld afgeleverd op pallets om uit te delen bij de kerstborrel. Of de kerstpakketten worden geadresseerd en rechtstreeks verstuurd naar de relaties of medewerkers van onze opdrachtgevers.


Personal touch


Waar Perfect Groep zich in onderscheidt, is de personal touch. We zijn tenslotte van oudsher een direct mail bedrijf en de ervaring leert dat niet alleen de inhoud van het kerstpakket van belang is. Door bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe te voegen, doe je het net even anders. Zo kan je door een kleine toevoeging net dat verschil maken.

Heb jij relatiegeschenken, kerstpakketten of kerstkaarten te versturen en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? neem dan even contact met ons op. Al is het alleen maar voor de interessante tarieven en lage verzendkosten.


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina