marketing creatie en productie

Maatwerk mailpakket Aon, collectief.Een mailing op maat van Aon, de grootste onafhankelijke verzekeringsadviseur in Nederland. Omdat Aon samenwerkt met verschillende branche- en beroepsverenigingen, kan zij werknemers de meest optimale collectieve zorgverzekering bieden.

Een op maat gemaakt verzekeringspakket met aantrekkelijke premies en uitgebreide voorwaarden en dekkingen. Werkgevers die aangesloten zijn bij verschillende branche- en beroepsverenigingen, ontvingen een persoonlijk mailpakket. De samenstelling van het mailpakket is maatwerk. Want de verschillende branches en beroepen kennen verschillende voorwaarden en dekkingen en dus premies. Maar dat is niet het enige dat het pakket speciaal maakte. er zat bijvoorbeeld ook een leuk presentje bij. Thee met eigen Aon-label en chocolade van Tony’s Chocolonely. Daarbij is natuurlijk ook nog rekening gehouden dat het allemaal als één stuk door de brievenbus kon. Maar essentieel is natuurlijk dat al het informatiemateriaal, per branche is afgestemd en was gepersonaliseerd. Dit is het dat deze mailing maatwerk is en dus uniek.

Zo was er bijvoorbeeld een begeleidende ‘algemene’ folder enwas er een aantal folders specifiek voor de branche. Het doel van de mailing was zoveel mogelijk branche- en beroepsverenigingen aan te schrijven met het verzoek de branche specifieke folders te verspreiden onder de medewerkers.Tot slot: Perfect Groep leverde het maatwerk. We ontdubbelde de bestanden, coördineerde het variabele drukwerk, verzorgde het complete fulfilment van de pakketten en deden de terpostbezorging.Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina