marketing creatie en productie

Perfect Groep & Mail Succes ‘Best of both worlds’.Perfect Groep verhuisd uit Schiedam en trekt in bij Mail Succes in Gouderak.


Het gaat hier om een strategische samenwerking. Perfect Groep is voornamelijk gericht op digitaliseringsvraagstukken als databasemanagement, e-fulfilment en marketing automation. En Mail Succes is vooral sterk in Print & Mail producties.


Beide bedrijven hebben niet alleen veel raakvlakken maar vullen elkaar op bepaalde punten zeer goed aan. Door de expertise van beide bedrijven onder één dak samen te brengen, kunnen veelomvattende marketing acties voortaan in huis worden uitgevoerd.  Zo hoeven (delen van) producties niet meer te worden uitbesteed. Dit levert flink voordeel op voor klanten (het hebben van één contactpersoon) en er valt ook direct winst te behalen door bijvoorbeeld het machinepark, inkoop en huisvesting met elkaar te delen.


Wim van Merkensteijn (directeur/eigenaar Perfect Groep), was al langer op zoek naar een partij voor serieuze samenwerking. Dit was inmiddels bekend bij een select groepje binnen de branche. Een gemeenschappelijke relatie benaderde vervolgens Sjoerd de Vrind (directeur/eigenaar Mail Succes) voor een gesprek met Wim over samenwerking tussen beide partijen.“Al snel werd duidelijk wat voor potentie de samenwerking ook voor Mail Succes zou inhouden” - Sjoerd de Vrind, directeur Mail Succes.


De samenwerking betekent niet alleen een breder dienstenpakket maar ook meer mogelijkheden om te investeren in de nieuwste technieken, apparatuur, softwareontwikkeling en uitbreiding van kennis en kunde."Het voelt gelijk goed als je hier binnenkomt” –Wim van Merkensteijn, directeur Perfect Groep.


Mail Succes is voornamelijk gericht op het printen en verwerken van direct mail. Het draaien van producties. Perfect Groep komt van oudsher ook uit die wereld. Beide bedrijven hebben dan ook veel raakvlakken maar kunnen elkaar op specifiek gebied ook heel goed aanvullen. De gedeelde focus op groeimogelijkheden en klantwaarde, plus de overeenkomsten in beide bedrijfsculturen creëert een sterke partner voor responsgericht klantcontact.


Na 65 jaar verhuist het van oorsprong Rotterdamse familiebedrijf Perfect Groep eind 2022 naar Mail Succes in Gouderak. De verhuizing zal heel geleidelijk gaan en is al begonnen. Relaties zullen hier weinig van merken. De namen van beide bedrijven blijven, als ook de werkwijze, de contactpersonen en –gegevens. Wat wel verandert is het bezoek en afleveradres van Perfect Groep.


 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina