E-mailing & E-mailmarketing

Een e-mailing is makkelijk, snel en voordelig. Samen met onze experts creëer jij de digitale content die in zijn geheel aansluit bij jouw wensen. Of het nu gaat om je nieuwsbrief of om een hele e-mailcampagne omtrent bijvoorbeeld je event. Bij Perfect Groep ben je aan het juiste (e-mail)adres.

Deliverability & een e-mailing

De grootste zorg omtrent een e-mailing bij marketeers is deliverability. Simpel gezegd, komt mijn mail wel aan? De anti-spam regels zijn scherper geworden. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om bij de doelgroep/prospect in de mailbox te komen. De experts van Perfect Groep zijn op de hoogte van de laatste ins en outs. Wij zorgen ervoor dat jouw mail aankomt.

Statistieken van jouw e-mailing

E-mailmarketing is niet alleen maar ‘voordelig’. Het effect is ook nog eens goed meetbaar. Wij weten precies wie er op welke link geklikt heeft. Dit registreren we o.a. in onze e-mailmarketing software Perfect Communicator. Een door ons ontwikkelde marketing tool, speciaal voor (digitale) campagnes. De basis is Copernica software waaraan door ons ontwikkelde intelligentie is toegevoegd. Resultaat: alles vanuit één database aan te sturen, iets dat analyseren en rapporteren een stuk eenvoudiger en nauwkeuriger maakt. Zo kan je het vervolg je e-mailcampagne instellen op het klikgedrag van de ontvanger.

* Wij zijn al jaren top 10 partner van Copernica en in het bezit van diverse Advanced Users (certificaten). Bovendien zijn we ook de enige partner met een echte Direct Marketing achtergrond.

Een e-mailing = Responsive!

Weet je trouwens dat inmiddels 70% van de mails wordt gelezen op de telefoon? Daarom maakt Perfect Groep de e-mails altijd responsive. We passen hem altijd zo aan dat hij ook op een smartphone goed leesbaar blijft.

Ervaring met e-mailing 

Maandelijks versturen wij miljoenen mails voor verschillende relaties. Deze ervaring delen we graag met jou. Heb je interesse neem  gerust contact met ons op.

Segmentatie

We segmenteren je e-mailbestand op basis van specifieke klantkennis om zo de juiste doelgroep voor je mailing te selecteren.

Resultaten

We meten het resultaat en kijken of we de campagne verder kunnen aanscherpen om nog meer succes te behalen. Meten is weten.

Personaliseren

Wie zijn naam leest voelt zich aangesproken.

Wil je meer informatie?

Case:

De Robeco SummerNights – Eventmanagement pur sang

De periodes vlak voor en na de zomer zijn dé tijd voor verschillende events; van kleine seminars en workshops tot grote festivals. Zo organiseert Perfect Groep al jaren de Robeco SummerNights (voorheen Robeco Zomerconcerten). Hoe we dat organiseren? Perfect Groep heeft voor Robeco een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, waarbij de database dient als basis voor alle marketing rond events.

Bij het opzetten van het event ‘Robeco SummerNights’ is gebruik gemaakt van verschillende media, zoals een landingspagina, e-mail- en een sms-campagne. Verschillende direct marketingkanalen zijn ingezet om het event onder de aandacht te brengen bij meer dan 20.000 klanten. Al met al een zeer goede ervaring en goed resultaat!

Start typing and press Enter to search