Eventmanagement

Een event organiseren daar komt veel bij kijken. Wil je alles tot in detail regelen dan kan je dat niet alleen. Perfect Groep Media & Marketing Support heeft de kennis en ervaring om deze klus te klaren. Dit scheelt je niet alleen tijd en geld maar levert vaak ook nog eens betere resultaten op.

Eventmanagement: de uitnodigingen

Wat te denken van een uitnodigingstracject per email, makkelijk en snel. Met onze ervaring en programmeurs creëren wij  in overleg met jou een uitnodigingsemail. Natuurlijk in de gewenste huisstijl. Tijdens het traject meten en evalueren wij  de resultaten van de emailcampagne voor je. We adviseren je gelijk over het vervolg van jouw campagne.

Eventmanagement: de inschrijvingen

En eventmanagement is meer dan dat. De genodigde moet zich makkelijk kunnen inschrijven. Dit kan makkelijk en eenvoudig door middel van een event website. Daarnaast is dit platform bij uitstek geschikt om te communiceren. Bedenk daarom van te voren wat je wilt communiceren. Gaat een website je te ver? Geen probleem, registreren via een online registratie formulier kan ook.

Eventmanagement: de registratie

Perfect Groep zorgt ervoor dat elke registratie wordt vastgelegd in onze evenstsoftware. Hierdoor wordt het uitsturen van een bevestigingsmail met e-ticket een koud kunstje. Dit alles natuurlijk in de door jou gewenste huisstijl.

Goede eventmarketing kost veel tijd.  Heb je dit niet dan is het goed om te weten dat Perfect Groep jou op alle gebied omtrent je event kan ontzorgen. Meer informatie over eventmanagement of onze werkwijze, neem dan contact met ons op.

” Perfect Groep heeft voor ons een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, met de database als basis voor alle marketing rond events” (Sophie van Wel, Robeco)  

Full colour printing

We printen data, beelden en tekst rechtstreeks vanaf een digitaal bestand op de papiersoort die je wenst.

Registratie genodigden

We registreren de aanmeldingen na het versturen van de uitnodigingen. Geen reactie ontvangen? Dan versturen we een herinnering.

Uitnodigingen

We versturen de uitnodigingen in print of digitaal naar de genodigden. Net waar deze de voorkeur aan geeft. Altijd het beste resultaat.

Wil je meer informatie?

Case:

De Robeco SummerNights – Eventmanagement pur sang

De periodes vlak voor en na de zomer zijn dé tijd voor verschillende events; van kleine seminars en workshops tot grote festivals. Zo organiseert Perfect Groep al jaren de Robeco SummerNights (voorheen Robeco Zomerconcerten). Hoe we dat organiseren? Perfect Groep heeft voor Robeco een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, waarbij de database dient als basis voor alle marketing rond events.

Bij het opzetten van het event ‘Robeco SummerNights’ is gebruik gemaakt van verschillende media, zoals een landingspagina, e-mail- en een sms-campagne. Verschillende direct marketingkanalen zijn ingezet om het event onder de aandacht te brengen bij meer dan 20.000 klanten. Al met al een zeer goede ervaring en goed resultaat!

Start typing and press Enter to search