Omni channel communicatie

Er staan ons tegenwoordig veel mediakanalen ter beschikking. Jouw relatie beslist inmiddels zelf welke hij of zij gebruikt. Als onderneming is het van belang om op de individuele behoeften van de klant in te spelen. Dit doen we door optimaal gebruik te maken van omni channel communicatie.

Zo kan omni channel communicatie een aankoop bijvoorbeeld makkelijker maken. De klant kiest zelf wat er via welk kanaal wordt afgehandeld. Omni channel communicatie is een transparant en geïntegreerd proces waar de diverse kanalen feilloos in elkaar overlopen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van omni channel communicatie?

“De implementatie ging soepel en probleemloos. Perfect is flexibel in de planning en duidelijk in de informatieverstrekking
(Gemeente Schiedam)

E-mail marketing

We segmenteren je e-mailbestand op basis van specifieke klantkennis. Naast de segmentatie leveren wij ook relevante content en personaliseren we de e-mail.

CRM

Het CRM systeem is optimaal beveiligd en helpt je om alles uit je klantrelaties te halen.

Eventmanagement

Uitnodigingstrajecten zijn bij uitstek geschikt om zowel over online als offline kanalen te laten verlopen.

Wil je meer informatie?

Case:

De Robeco SummerNights – Eventmanagement pur sang

De periodes vlak voor en na de zomer zijn dé tijd voor verschillende events; van kleine seminars en workshops tot grote festivals. Zo organiseert Perfect Groep al jaren de Robeco SummerNights (voorheen Robeco Zomerconcerten). Hoe we dat organiseren? Perfect Groep heeft voor Robeco een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, waarbij de database dient als basis voor alle marketing rond events.

Bij het opzetten van het event ‘Robeco SummerNights’ is gebruik gemaakt van verschillende media, zoals een landingspagina, e-mail- en een sms-campagne. Verschillende direct marketingkanalen zijn ingezet om het event onder de aandacht te brengen bij meer dan 20.000 klanten. Al met al een zeer goede ervaring en goed resultaat!

Start typing and press Enter to search