Print & Mail

Waarom Print & Mail

In het digitale tijdperk van  nu  valt fysieke post extra op. Zeker wanneer het mailpack goed wordt afgestemd op de ontvanger. Dit zorgt ervoor dat je boodschap blijft hangen. Met Print & Mail van Perfect Groep zijn de mogelijkheden legio. Denk bijvoorbeeld aan Print in combinatie met een online campagne.

Personaliseer Print & Mail

Gepersonaliseerde communicatie is een must. De (potentiële) klant wordt steeds kritischer. Zij bepalen wanneer en hoe zij benaderd willen worden. Met de print & mail ervaring van Perfect Groep weet je zeker dat de klant op de meest efficiënte manier wordt bereikt . Gepersonaliseerde producties met variabele teksten en afbeeldingen maken jouw mailing uniek en eigen. De ontvanger voelt zich speciaal en gewaardeerd. Tip van onze kant; maak de afzender ook persoonlijk.

Het versturen van Print & Mail

Perfect Groep beschikt over de modernste apparatuur, denk hierbij aan  verschillende geavanceerde sealstraten en couverteermachine’s. Daarnaast hebben wij ook een handmatige productieafdeling voor de zeer speciale acies.. Zo kunnen we elk specifieke maat en verpakking voor je verwerken. Verder doen we zaken met verschillende vervoerders zodat we jouw post op de voordeligste manier versturen.

Met onze jarenlange ervaring vinden wij altijd de beste en meest efficiente oplossing. Heb je vragen omtrent Print & Mail neem dan contact met ons op.

“Dankzij Perfect Groep kunnen intermediairs nu heel eenvoudig participeren in een professioneel mailprogramma met een enorme exporsure” (Interbank)

Dynamische documenten

We bouwen met de gegevens uit je database persoonsgebonden documenten. De mogelijkheden hiervoor zijn onbeperkt.

Full colour printing

We printen data, beelden en tekst rechtstreeks vanaf een digitaal bestand op de papiersoort die je wenst.

Verzendklaar

We maken mailings handmatig of machinaal verzendklaar. We kunnen sealen of folieverpakken, een enkele brief verzenden of een variabele set aan documenten gecontroleerd verpakken en verzenden.

Wil je meer informatie?

Case:

De Robeco SummerNights – Eventmanagement pur sang

De periodes vlak voor en na de zomer zijn dé tijd voor verschillende events; van kleine seminars en workshops tot grote festivals. Zo organiseert Perfect Groep al jaren de Robeco SummerNights (voorheen Robeco Zomerconcerten). Hoe we dat organiseren? Perfect Groep heeft voor Robeco een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, waarbij de database dient als basis voor alle marketing rond events.

Bij het opzetten van het event ‘Robeco SummerNights’ is gebruik gemaakt van verschillende media, zoals een landingspagina, e-mail- en een sms-campagne. Verschillende direct marketingkanalen zijn ingezet om het event onder de aandacht te brengen bij meer dan 20.000 klanten. Al met al een zeer goede ervaring en goed resultaat!

Start typing and press Enter to search