Response verwerking

We leggen respons voor je vast en ontvangen het voor jouw organisatie op ons eigen antwoord- of postbusnummer. We nemen het beheer als je dat wil geheel van je over. Heb je een bepaalde (refund)actie lopen? Perfect Groep controleert iedere response op de aangegeven deelnamecriteria. We scannen de productbarcodes, tellen zegels of checken of er getekend is voor de response. Ook handelen we de retouren af van bijvoorbeeld een webshop. Naast deze algemenere werkzaamheden die bij response verwerking komen kijken bieden wij ook een retourdatabase aan. Door deze te ontdubbelen met je mailbestand voorkom je ‘waste’ bij vervolgacties.

Wil je meer weten over response verwerking?

“Bedankt  voor de ondersteuning in “crisistijd”. Jullie hebben ons uitstekend uit de brand geholpen zodat wij ons zo goed en zo kwaad als ging konden blijven richten op onze core business.” (André Voogt, Finance & IT Director Refresco)

Voorraadbeheer

We controleren iedere response op de aangegeven deelnamecriteria en handelen de gehele refund-actie tot in de kleinste details af.

Respons beheer

We ontvangen respons op het voor jouw organisatie aangemaakte antwoord- of postbusnummer en nemen het beheer geheel van je over.

Retour database

We ontdubbelen je mailbestand met je retourdatabase waardoor je ‘waste’ voorkomt bij volgende acties.

Wil je meer informatie?

Case:

De Robeco SummerNights – Eventmanagement pur sang

De periodes vlak voor en na de zomer zijn dé tijd voor verschillende events; van kleine seminars en workshops tot grote festivals. Zo organiseert Perfect Groep al jaren de Robeco SummerNights (voorheen Robeco Zomerconcerten). Hoe we dat organiseren? Perfect Groep heeft voor Robeco een efficiënte manier van eventmanagement opgezet, waarbij de database dient als basis voor alle marketing rond events.

Bij het opzetten van het event ‘Robeco SummerNights’ is gebruik gemaakt van verschillende media, zoals een landingspagina, e-mail- en een sms-campagne. Verschillende direct marketingkanalen zijn ingezet om het event onder de aandacht te brengen bij meer dan 20.000 klanten. Al met al een zeer goede ervaring en goed resultaat!

Start typing and press Enter to search