Opslagruimte gevuld met cruiseschip-interieur

Opslagruimte gevuld met cruiseschip-interieur

 

 

 

 

Opslag Silversea

Opslag interieur Silversea

opslag scheepsinventaris

opslag scheepsinventarisopslag kano's

opslag satelliet

 

 

 

 

Opslag zonder fulfilment

Weer eens wat anders, opslag zonder fulfilment en dat voor het hele interieur en de technische apparatuur van een lux cruiseschip. De Silversea, gebouwd door scheepswerf ‘De Hoop’, werd voor de laatste afbouwfase, verplaatst naar Schiedam. Naar de kade bij Mammoet Heavy Lifting, om precies te zijn. En laten dat nu onze buren zijn.

Opslagruimte vol met scheepsinventaris

Half april stonden de eerste testen ‘op zee’ gepland. En toen gooide Corona roet in het eten. Het afbouwen liep vertraging op en de geleverde stukken scheepsinventaris hoopten zich op. Gelukkig konden wij uitkomst bieden. Door een groot deel van onze opslagruimte, bedrijfshal en kantoorruimte vrij te maken, kon het werk zonder veel oponthoud doorgaan. De afgelopen maanden hadden we er ineens een aantal internationale collega’s bij en heel uiteenlopende producten gingen ons magazijn in en uit. Zo stonden er bijvoorbeeld zaken als crew-linnengoed, loungebanken voor het ‘upper deck’ en tientallen recreatie kano’s bij ons op voorraad.

Opslagprobleem snel opgelost

Een leuke periode, waar we door snel te schakelen en goed contact met onze buren, snel op in wisten te spelen. Bye, bye, Silversea, een behouden vaart! Scheepswerf ‘De Hoop’ en ‘Mammoet Heavy Lifting’ bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

Recent Posts

Leave a Comment

 

Start typing and press Enter to search

cashback