Partijenpost krijgt nieuw bezorgmoment 48-72 uur (PostNL)

Partijenpost krijgt nieuw bezorgmoment 48-72 uur (PostNL)

Nieuw bezorgmoment

Voortaan bezorging  tegen 48-72 uur

Vanaf 4 juni aanstaande gaat de nieuwe bezorgmogelijkheid in. Eigenlijk is het niet helemaal nieuw maar zijn er twee bestaande bezorgmogelijkheden samengevoegd. Het gaat dan om: Basic 48-uur en Basic 72-uur. PostNL verspreit voortaan de partij over twee bezorgdagen, 50% van het volume wordt op dag 1 bezorgd en 50% op dag 2.

Een paar voordelen:

  • Altijd tegen voordelig 72-uurs tarief (ook al wordt binnen 48-uur bezorgd);
  • i.p.v. 3 nu 5 dagen van de week aandacht voor jouw post mogelijk;
  • Spreiding van ontvangst van post over twee aaneengesloten dagen (handig voor bijvoorbeeld opvolging/responsverwerking van een mailing).

Wat er verandert

Je kunt niet meer kiezen voor 3 losse bezorgdagen (voorheen di, do en zaterdag). Je kiest voortaan uit vier bezorgmomenten van 2 aaneengesloten dagen. Je partij kan dus op twee aaneengesloten dagen, in twee delen, worden bezorgd. Handig om opvolging van je mailing goed te kunnen organiseren.

Wil je toch liever zeker weten dat je partijenpost op een bepaalde dag wordt bezorgd? Kies dan voor het 24-uur tarief. Dit is wel wat duurder maar dan weet je zeker dat je post er altijd één dag na aanbieden is.

Vragen?

Nog niet helemaal duidelijk wat je in jouw specifieke situatie het best kunt doen? Bel ons en overleg even: 010 2452000.

 

Recent Posts

Leave a Comment

 

Start typing and press Enter to search

Data = keyGebruik van acceptgiro