marketing creatie en productie

Print & Mail voor EU_Schoolfruit Universiteit WageningenDe inmiddels 13e editie van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma weer van start. Wij mochten de uitgebreide mailing met educatieve materialen weer ‘versturen’.


Het programma


Deelnemende scholen, verspreid door heel Nederland krijgen 20 weken lang, 3 dagen per week gratis fruit en groente. En toegang tot een interactief lesprogramma. Een prachtig initiatief gefinancierd door de Europese Unie. Doel: schoolkinderen stimuleren (meer) groente en fruit te eten. Het gaat om het aanleren van gezonde eetgewoonten en de afzet van groente en fruit te bevorderen. Hier valt dus wel wat over te vertellen. Vandaar een mailpakket met verschillende mooi uitgevoerde promotiematerialen.

 

 


Mailpakket


Het pakket voor alle deelnemende scholen bestaat uit een brief, brochures, voorwaarden, kleurrijke posters, kaarten en flyers. Niet alleen de handling en het versturen van het mailpakket wordt door ons gedaan. Ook het drukken van de voorwaarden en de verzendenvelop is onderdeel van de jaarlijks terugkerende opdracht.

 

 

 

Marlies Willemsen aan het woord...


Natuurlijk zijn we blij wanneer een opdrachtgever jaarlijks terugkeert met een 'zelfde' opdracht. Helemaal leuk te weten waarom ze steeds weer bij jou terugkoment. “Jullie zijn betrouwbaar, ervaren en denken heel goed mee. Doordat de verzending via jullie loopt, wordt ons veel werk uit handen genomen en dat is de investering meer dan waard. Jullie denken mee over hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en over een passende envelop met bedrukking van ons logo. Wat ook opviel is dat er maar weinig pakketten retour zijn gekomen. Tot slot. Voordat ik de mail had verstuurd over materiaal dat uiteindelijk naar ons terug moest, stond er (bij wijze van) al een busje voor de deur”. Aldus Marlies Willemsen-Regeling Projectleider EU-Schoolfruit Wageningen University & Research. Mooiere complimenten dan deze kunnen we haast niet krijgen… 

 


Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina