marketing creatie en productie

Print voor Tweede Kamerverkiezingen 2023Gestemd in de regio Rotterdam en werd je stempas gecheckt? Het naslagwerk waarin men dit deed, is door ons geprint en gebonden.


Perfect Groep print en bindt boekjes 'ROS'


Al jaren lang printen & binden wij de ‘Registers ongeldige stempassen’ voor de Gemeente Rotterdam. Dit zijn de boeken waarin alle ongeldige stempassen vermeld staan. In deze door ons geprinte en gebonden 'boekjes' checken medewerkers van de stembureaus de geldigheid van je stempas. Staat het nummer van je stempas erin dan is deze ongeldig. De reden waarom de pas ongeldig is staat er dan achter.

 

 


Ongeldige Stempassen


Elk stembureau heeft zo'n register van ongeldig verklaarde stempassen (ROS). Heb je een stempas die ongeldig is dan kan je niet stemmen. Dit om te voorkomen dat kiezers vaker dan 1 x hun stem uitbrengen. Zo kan een stempas in verschillende gevallen ongeldig zijn. Wanneer de pas bijvoorbeeld is omgezet in een schriftelijke volmacht. Of er is een vervangende stempas uitgereikt, omdat de pas kwijt is of helemaal niet ontvangen. Mensen kunnen ook tussentijds overleden zijn en stempassen kunnen zijn gestolen of verkeerd terechtgekomen.

 

 

Tijdsgebonden opdracht


De verkiezingen 2023 waren op woensdag 22 november. Wijzigingen op de stempas konden uiterlijk tot dinsdag 21 november worden doorgegeven. Dit was de absolute deadline. Tot die tijd konden nog wijzigingen voor deze verkiezingen worden meegenomen, want hoe actueler het handboek, hoe beter. Daarom krijgen wij de content altijd in de namiddag/avond en pas één dag voor de verkiezingen. Voor Perfect Groep altijd weer een mooie uitdaging om alle registers te printen, te binden en dezelfde avond nog op het distributiepunt te kunnen afleveren. Zo hadden we vorig jaar de verkiezingen van de Gemeenteraad en de Wijkraden, dit jaar in maart nog de Provinciale Staten en waterschappen en nu dus de Tweede Kamerverkiezingen waar we enkele honderden boekjes voor mochten printen, binden en verspreiden.

Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina