Webshop fulfilment

Lang voor de eerste webshops verzorgde Perfect Groep al de logistieke en administratieve afhandeling van bestellingen. Jij, als webshop-eigenaar, wil je bezig houden met het stimuleren van de verkoop in de shop en niet met het orderpicken van bestellingen.

We verzorgen alle logistieke en administratieve handelingen die volgen vanaf het moment dat de klant een bestelling plaatst. Alle bestellingen die binnenkomen worden dagelijks verstuurd en we verwerken de administratie die daar bij komt kijken. Retourzendingen en aftersales is ook onderdeel van webshop fulfilment. Daarnaast regelen we de betalingen, refunds en houden we je voorraad in de gaten.

Wil je meer weten over webshop fulfilment?

“Dankzij Perfect Groep kunnen wij de webshop veel breder inzetten, we gebruiken hem nu ook voor winacties op Facebook en koppelen hem aan winkelvloeracties” (Dez Veth, Brand Manager Sonnema & Jachtbitter)

Voorraadbeheer

Huidige voorraad, webshop en administratie direct gekoppeld. Dus altijd overzicht.

Opslag goederen

Webshop voorraad bij ons in huis opgeslagen. Realtime overzicht dus snel schakelen.

Klantenservice

We bieden vanuit jouw bedrijfsnaam klantenservice aan. Je klanten kunnen bij ons terecht voor klachten, orderstatus, productinformatie of andere servicevragen.

Wil je meer informatie?

Start typing and press Enter to search