marketing creatie en productie

CASE Goede klantrelatie is geen eenrichtingsverkeer

Print, Mail & Fulfilment voor Consumentenbond al ruim 20 jaar


Goede klantrelatie is geen eenrichtingsverkeer
Print, Mail & Fulfilment voor Consumentenbond al ruim 20 jaar

 

Of het nu gaat om wasmachines, smartphones, zorgverzekeringen of kinderwagens, raadpleeg de site van de Consumentenbond en je weet wat je te wachten staat als je dat product aanschaft of die polis afsluit. Als onafhankelijke organisatie behartigt de Consumentenbond de belangen van consumenten. Scherp en kritisch, dat is wat de Consumentenbond is. Deze organisatie neemt haar klant, de consument, serieus.

En dat doen wij ook bij de Perfect Groep: alles in het belang van de klant. Als je zo’n visie deelt, dan is de kans groot dat je elkaar ooit vindt. Ooit is in dit geval ruim twintig jaar geleden.

Perfect Groep is sindsdien verantwoordelijk voor een groot deel van de administratieve communicatie van de Consumentenbond met haar leden en andere klanten. Dagelijks printen wij documenten en die documenten snijden, vouwen en verpakken we vervolgens gecontroleerd in keurige enveloppen, voorzien van het logo van de Consumentenbond. Boeken die de Consumentenbond uitgeeft en verkoopt, maken wij ook dagelijks verzendklaar.

Middels een unieke printapplicatie wordt ruwe data omgezet in vele verschillende uitingen, zoals facturen, herinneringen en aanmaningen. Onder ruwe data vallen gegevens als een naam, adres, woonplaats, aanhef, gedane bestellingen. Vanuit deze data kunnen via die applicatie verschillende logistieke processen volgen. Op deze manier is de Perfect Groep in staat klanten van de Consumentenbond zo persoonlijk mogelijk aan te spreken. Wij werken niet met één standaardbrief, maar beschikken over voldoende opties om te spelen met teksten en afbeeldingen zodat de ontvanger zich geen nummer voelt en de boodschap meteen goed overkomt. De hoeveelheid variaties in teksten en (full colour) afbeeldingen loopt bij ons in de tientallen.

Wij geloven niet in eenrichtingsverkeer. Als alles de deur uit is, zit ons werk er nog niet op. Wij digitaliseren de verstuurde documenten en sturen deze bestanden dagelijks naar de Consumentenbond zodat zij direct overzicht heeft, bijvoorbeeld als een lid erover belt naar haar Klantenservice. Net als de Consumentenbond, houden wij er niet van om klanten aan het lijntje te houden.
Nieuwsgierig
en meer weten?
010 245 2000
info@perfectgroep.nl
Contactpagina